Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54 Star
  • Dairy Free

Kanapka z pastą jajeczną z rzodkiewką i ogórkiem

Rzodkiewka, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek, Ogórek zielony

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 103 kJ/264 kcal
Tłuszcz: 9,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 34,0 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 9,2 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: