Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Dairy Free
-
-
Kanapka z pastą jajeczną z rzodkiewką i ogórkiem
Rzodkiewka, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 103 kJ/264 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 34,0 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 9,2 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.