Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star
  • Dairy Free

Kanapka z pastą jajeczną z rzodkiewką i ogórkiem

Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Ogórek zielony, JAJA kurze, Rzodkiewka, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 103 kJ/264 kcal
Tłuszcz: 9,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 34,0 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 9,2 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: