Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star

Kanapka z pastą pieczarkową i serem królewskim, pomidorki

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Ser Królewski (MLEKO, sól, kultury bakterii (szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych), barwnik: annato), Pieczarka, SER twarogowy chudy, Roszponka, Cebula biała, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól, Ogórki konserwowe (zawierają GORCZYCĘ)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
587 kJ/140 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 19,1 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: