Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22 Star

Kanapka z pastą z pieczonych warzyw i serem żółtym podana z warzywami

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Marchew, Kalarepa, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Papryka czerwona, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kolendra, Olej rzepakowy, Czosnek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Papryka słodka, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 095 kJ/262 kcal
Tłuszcz: 7,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 41,4 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 12,4 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: