Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22 Star

Kanapka z pastą z pieczonych warzyw i serem żółtym podana z warzywami

kanapka 67% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), papryka czerwona, marchew, cebula biała, pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), kolendra, olej rzepakowy, czosnek, ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), papryka słodka, pieprz czarny, sól), kalarepa 17%, marchew 17%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 095 kJ/262 kcal
Tłuszcz: 7,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 41,4 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 12,4 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: