Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
Kanapka z pastą z pieczonych warzyw i serem żółtym podana z warzywami
Marchew, Kalarepa, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Czosnek, Kolendra, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula biała, Marchew, Papryka czerwona, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 095 kJ/262 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 41,4 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 12,4 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.