Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54 Star

Kanapka z pastą z tuńczyka i warzywami

kanapka 78% (chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, sól, serwatka (z MLEKA)), Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), sałata lodowa, szczypiorek, sok z cytryny, czosnek, pieprz czarny, sól, olej rzepakowy), ogórek konserwowy (zawiera GORCZYCĘ) 22%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
602 kJ/144 kcal
Tłuszcz: 4,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 17,2 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 7,6 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: