Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
Kanapka z pastą z tuńczyka i warzywami
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Sałata lodowa, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 604 kJ/144 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 17,4 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.