Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
Kanapka z domowym ketchupem i serem żółtym
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Czosnek, Sałata lodowa, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 653 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 18,9 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 8,6 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.