Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Kanapka z serem żółtym i pesto bazyliowym
Chleb żytni z czarnuszką (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA 720, woda, ziarna słonecznika, siemię lniane, drożdże, mąka PSZENNA 750, cukier, sól, SEZAM, czarnuszka, czosnek), Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Rukola, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 291 kJ/309 kcal |
Tłuszcz: 18,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 22,4 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 14,0 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.