Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
XXX_Kanapka z szarpaną wieprzowiną, sosem BBQ i surówką colesław, ogórek konserwowy
Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ), Wieprzowina (mięso weprzowe, olej rzepakowy, sól, pieprz), Cukier trzcinowy, Czosnek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Papryka wędzona, Powidła śliwkowe, Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sos worcestershire (zawiera SELER), Cebula biała, Olej rzepakowy, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Sałata rzymska mini
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.