Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
Kanapka z szarpanym ‘wegańskim kurczakiem’, piklowana papryka i ogórek
Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ), Roślinny odpowiednik mięsa (baza SOJOWA (93%) (woda, białko SOJOWE, sól), olej słonecznikowy, aromat naturalny), Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), ORZECHY PEKAN, Papryka czerwona z octu, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Sałata rzymska mini
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 867 kJ/207 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 28,9 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 8,9 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.