Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
Kanapka z wegańskim kurczakiem w marynacie miodowo-musztardowej, pikle z ogórka, papryka
Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Chili, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Sok z cytryny, Roślinny odpowiednik mięsa (baza SOJOWA (93%) (woda, białko SOJOWE, sól), olej słonecznikowy, aromat naturalny), Papryka czerwona, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 914 kJ/218 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 26,3 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.