Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kapuśniak z boczkiem
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Sól, Koperek, Czosnek, Ziemniaki, Ziele angielskie, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pieprz czarny, Cebula biała, Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Marchew, Majeranek, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kapusta kwaszona, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 607 kJ/145 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 15,0 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 4,5 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.