Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
Kapuśniak z boczkiem, chleb żytni
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Pieprz czarny, Koperek, Czosnek, Ziemniaki, Ziele angielskie, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Papryka wędzona, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Olej rzepakowy, Marchew, Majeranek, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kapusta kwaszona, Cebula biała, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 004 kJ/479 kcal |
Tłuszcz: 18,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 63,2 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 9,9 g |
Białko: 14,2 g |
Sól: 4,5 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.