Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kapuśniak z soczewicą
Cebula biała, Kapusta biała, Kapusta kwaszona, Majeranek, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koperek, Natka pietruszki, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 392 kJ/94 kcal |
Tłuszcz: 5,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 8,6 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 2,9 g |
Sól: 0,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.