Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.98
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kapusta duszona z curry i ciecierzycą, ryż basmati
Chili, Kapusta biała, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, Ciecierzyca, Czosnek, Ryż basmati, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 727 kJ/652 kcal |
Tłuszcz: 27,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,3 g |
Węglowodany: 86,5 g w tym cukry: 9,2 g |
Błonnik: 9,1 g |
Białko: 17,7 g |
Sól: 1,0 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.