Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
Kapusta z grochem, chleb razowy
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kapusta biała, Kminek, Liść laurowy, Majeranek, MASŁO 82% tł., Pieprz czarny, Sól, Ziele angielskie, Cebula biała, Olej rzepakowy, Groch, Kapusta kwaszona
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 619 kJ/626 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 109,9 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 23,3 g |
Białko: 26,0 g |
Sól: 4,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.