Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Less Gluten
Karkówka w keto sosie pieczarkowym, koperkowe puree pietruszkowe, surówka z ogórków kiszonych
Czosnek, Cebula biała, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Erytrytol, Cebula czerwona, Czosnek, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), SELER korzeniowy, Pieczarki, Bulion wołowy, Pietruszka, Karkówka wieprzowa, MASŁO 82% tł., Gałka muszkatołowa, Koperek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Ogórek kiszony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 198 kJ/286 kcal |
Tłuszcz: 21,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g |
Węglowodany: 6,8 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 15,9 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.