Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
Karkówka w sosie musztardowym, keto puree kalafiorowe, surówka z czerwonej kapusty
Czosnek, Wywar warzywny (zawiera SELER), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Marchew, Kapusta czerwona, Erytrytol, ORZECHY LASKOWE, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Mąka MIGDAŁOWA, MASŁO 82% tł., Karkówka wieprzowa, Kalafior, Gałka muszkatołowa, Koperek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 467 kJ/590 kcal |
Tłuszcz: 45,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,8 g |
Węglowodany: 13,8 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 32,4 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- mleko
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.