Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Karmazyn w marynacie migdałowej, czerwony ryż, orientalna surówka z glonami wakame, marchewką, ogórkiem i sezamem
Cytryna, Sok z cytryny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Ryż czerwony, SEZAM biały, Ogórek zielony, Algi wakame, KARMAZYN, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, Pieprz cayenne, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Ocet ryżowy (woda, ryż), Marchew, Cukier, MIGDAŁY w płatkach, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 916 kJ/458 kcal |
Tłuszcz: 14,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 39,9 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 7,5 g |
Białko: 44,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.