Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.7
Karpatka
Cukier puder, Mąka PSZENNA, MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Mąka ziemniaczana, MLEKO spożywcze 2% tł., Pasta waniliowa, Żółtko JAJA kurzego
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 578 kJ/138 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 11,4 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 0,2 g |
Białko: 2,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.