Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kasza bulgur, grzyby shimeji, szpinak, krem sezamowy
Grzyby shimeji, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 398 kJ/95 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 10,4 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.