Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.71
Kasza bulgur z ajvarem, fetą, grillowaną cukinią, suszonymi pomidorami i oliwkami
Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka czerwona, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Natka pietruszki, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Cukinia, Czosnek, Oliwa z oliwek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Bakłażan, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Papryka słodka, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 612 kJ/385 kcal |
Tłuszcz: 25,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g |
Węglowodany: 37,8 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 15,4 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.