Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Less Gluten
Kasza gryczana z wędzonym twarogiem, warzywami korzeniowymi i słonecznikiem, sos winegret
Roszponka, Marchew, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Nasiona słonecznika, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), SELER korzeniowy, Pietruszka, Tymianek, Kasza gryczana palona, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Cukier, Burak, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 037 kJ/248 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 21,7 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 8,1 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.