Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Kasza jaglana z zielonym pesto, batatami, ciecierzycą, szpinakiem, granatem i prażonymi migdałami
Batat, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, Imbir, Ciecierzyca, Granat, Kasza jaglana, Czosnek, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, MIGDAŁY, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 185 kJ/522 kcal |
Tłuszcz: 17,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 82,1 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 10,9 g |
Białko: 16,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.