Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kasza jaglana zapiekana z cukinią, papryką, szpinakiem i wegańskim serem, salsa pomidorowa z awokado
JAJA kurze, Papryka czerwona, Kolendra, Awokado Hass, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Cebula czerwona, Wegańska alternatywa sera (Woda, olej kokosowy, skrobia, skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty (zawiera drożdże), substancja konserwująca: kwas sorbowy, witamina B12, barwnik: B-karoten), Szpinak, Kasza jaglana, Pieprz czarny, Czosnek, Cukinia, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 785 kJ/427 kcal |
Tłuszcz: 15,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g |
Węglowodany: 59,9 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 14,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.