Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Dairy Free
Kasza manna z musem śliwkowym
Cukier, Śliwki, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Kasza manna (zawiera PSZENICĘ), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 942 kJ/225 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,4 g |
Węglowodany: 25,2 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.