Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
Kasza pęczak z boczkiem, cukinią i zielonym groszkiem, pesto z natki pietruszki
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Tymianek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Natka pietruszki, Miód pszczeli, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Groszek zielony, Czosnek, Sól, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Gałka muszkatołowa, Cukinia, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 723 kJ/173 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 18,0 g w tym cukry: 0,4 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.