Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
Kaszotto buraczkowo-marchewkowe z fetą i orzechami laskowymi
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Szpinak baby, Imbir, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sos słodkie chili, Burak, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Kasza gryczana niepalona, Kasza gryczana palona, Kasza jaglana, Marchew, ORZECHY LASKOWE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 336 kJ/319 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 44,3 g w tym cukry: 13,6 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 12,3 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.