Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kasztanowy piernik z sosem z orzechów nerkowca
Kakao, ORZECHY NERKOWCA, ORZECHY NERKOWCA, Pasta waniliowa, JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, ORZECHY WŁOSKIE, JAJA kurze, Miód pszczeli, Mąka kasztanowa, Sól, Soda oczyszczona, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Proszek do pieczenia, Olej kokosowy, Sok pomarańczowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 625 kJ/149 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.