Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kawowa owsianka z orzechami laskowymi, karmelizowane owoce
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY LASKOWE, Cukier, Kawa, Napój z orzechów laskowych (Woda, ORZECHY LASKOWE, cukier trzcinowy, węglan wapnia, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty, witaminy: E, B2, B12, D), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Cynamon, Miód pszczeli, Sok z cytryny, Śliwki, Mąka ziemniaczana, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 594 kJ/381 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 60,3 g w tym cukry: 15,3 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 8,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.