Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
Kebab w tortilli pszennej, sałatka z nasionami granatu
Granat, Kmin rzymski, Cytryna, Mięta, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Limonka, Tortilla PSZENNA, Papryka czerwona, Papryka ostra, Kurkuma, Kurczak (pierś), Kolendra (nasiona), Imbir, Kapusta pekińska, Cynamon, Cebula czerwona, Papryka czerwona, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Bakłażan, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Koncentrat pomidorowy 30%, Rukola
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 193 kJ/763 kcal |
Tłuszcz: 16,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g |
Węglowodany: 95,3 g w tym cukry: 13,9 g |
Błonnik: 6,9 g |
Białko: 57,4 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.