Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Less Gluten
XXX_Kebabcze cielęce z lutenicą, ryż naturalny, sałatka szopska
Cebula dymka, Pomidor malinowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Ryż brązowy, Pomidor, Papryka czerwona z octu, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Natka pietruszki, Papryka czerwona, Cebula biała, Cebula czerwona, Oliwa z oliwek, JAJA kurze, Sól, Czosnek, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny), Cielęcina, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 495 kJ/835 kcal |
Tłuszcz: 36,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,5 g |
Węglowodany: 80,9 g w tym cukry: 8,4 g |
Błonnik: 12,2 g |
Białko: 50,3 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.