Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.65
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Keks bananowy z cytryną
Ksylitol, Mąka gryczana, Mąka jaglana, Mąka kukurydziana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Soda oczyszczona, Sok z cytryny, Banan, Olej kokosowy, Siemię lniane
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 646 kJ/154 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g |
Węglowodany: 23,6 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 1,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.