Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43 Star
  • Less Gluten

Keto chlebek śródziemnomorski, grecka pasta z oliwkami, listki szpinaku z pomidorkami i orzechami

Pomidorki daktylowe, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Mąka MIGDAŁOWA, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), JAJA kurze, Szpinak baby, Jogurt grecki (ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych), Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Olej rzepakowy, Cebula biała, ORZECHY WŁOSKIE, Proszek do pieczenia, Czosnek, Pieprz czarny, Bazylia, Oregano, Sól

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 004 kJ/479 kcal
Tłuszcz: 38,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,7 g
Węglowodany: 10,4 g
w tym cukry: 3,8 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 22,0 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: