Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43 Star
  • Less Gluten

Keto chlebek śródziemnomorski, grecka pasta z oliwkami, listki szpinaku z pomidorkami i orzechami

chlebek 46% (ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), mąka MIGDAŁOWA, ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), JAJA kurze, olej rzepakowy, cebula biała, proszek do pieczenia, czosnek, bazylia, oregano, pieprz czarny, sól), pomidorki 32%, pasta 14% (jogurt grecki (ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych), ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), pieprz czarny), szpinak baby 7%, ORZECHY WŁOSKIE 1%

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
1 981 kJ/474 kcal
Tłuszcz: 38,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,6 g
Węglowodany: 10,6 g
w tym cukry: 3,8 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 22,0 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: