Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star
  • Less Gluten

Keto chlebek śródziemnomorski, grecka pasta z oliwkami, listki szpinaku z pomidorkami i orzechami

Bazylia, Czosnek, Pomidorki daktylowe, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Jogurt grecki (ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych), ORZECHY WŁOSKIE, JAJA kurze, Sól, Cebula biała, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, Oregano, Olej rzepakowy, Mąka MIGDAŁOWA, Szpinak baby

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 031 kJ/485 kcal
Tłuszcz: 39,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,9 g
Węglowodany: 10,8 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 22,4 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: