Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
Keto chlebek śródziemnomorski, grecka pasta z oliwkami, listki szpinaku z pomidorkami i orzechami
Bazylia, Czosnek, Pomidorki daktylowe, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Jogurt grecki (ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych), ORZECHY WŁOSKIE, JAJA kurze, Sól, Cebula biała, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, Oregano, Olej rzepakowy, Mąka MIGDAŁOWA, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 031 kJ/485 kcal |
Tłuszcz: 39,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,9 g |
Węglowodany: 10,8 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 22,4 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.