Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Keto creppes z serowym nadzieniem i boczkiem, roszponka z ogórkiem i papryką
Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Olej rzepakowy, JAJA kurze, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Roszponka, Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 124 kJ/269 kcal |
Tłuszcz: 23,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 4,4 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 11,5 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.