Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star

Keto crepes z serowym nadzieniem i boczkiem, roszponka z ogórkiem i papryką

JAJA kurze, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Roszponka, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sok z cytryny, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Szczypiorek, Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Pieprz czarny, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 105 kJ/264 kcal
Tłuszcz: 23,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 4,3 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 11,2 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: