Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53 Star

Keto creppes z serowym nadzieniem i boczkiem, roszponka z ogórkiem i papryką

Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Olej rzepakowy, JAJA kurze, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Roszponka, Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 124 kJ/269 kcal
Tłuszcz: 23,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 11,5 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: