Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star

Keto creppes z serowym nadzieniem i boczkiem, roszponka z ogórkiem i papryką

JAJA kurze, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Olej rzepakowy, Roszponka, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sok z cytryny, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Szczypiorek, Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Pieprz czarny, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 106 kJ/264 kcal
Tłuszcz: 23,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 11,2 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: