Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Less Gluten
Keto fajitas wieprzowe z kolorowymi paprykami i kolendrą, guacamole, jajeczno-serowy keto placek
Cebula czerwona, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), JAJA kurze, Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Mąka MIGDAŁOWA, Olej rzepakowy, Sok z limonki świeżo wyciskany, Czosnek, Awokado Hass, Karkówka wieprzowa, Czosnek, Fasola czarna, Cukier, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Cynamon, Ocet ryżowy (woda, ryż), Natka pietruszki, Kolendra, Papryczka jalapeno marynowana, Sól, Pieprz czarny, Pieprz cayenne, Papryka słodka, Papryka ostra, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Oregano, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Limonka
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 240 kJ/296 kcal |
Tłuszcz: 22,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g |
Węglowodany: 9,1 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 15,8 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.