Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
Keto gratin z cukinii z serem, pesto rosso
Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Cebula biała, Cukinia, JAJA kurze, Natka pietruszki, Gałka muszkatołowa, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Śmietanka 36% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Czosnek, Oliwa z oliwek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Rukola
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 673 kJ/161 kcal |
Tłuszcz: 17,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 3,1 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 3,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.