Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Keto gulasz węgierski z wieprzowiną, duszona kapusta kiszona, selerowe talarki
Kapusta kwaszona, Papryka żółta, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), SELER korzeniowy, Papryka wędzona, Rozmaryn, Pieczarka, Cebula biała, Tymianek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka słodka, Olej rzepakowy, Papryka ostra, Papryka czerwona, Koncentrat pomidorowy 30%, Erytrytol, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 228 kJ/294 kcal |
Tłuszcz: 20,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 7,4 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 21,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.