Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Less Gluten
Keto omlety jajeczne, orzechowy twarożek z owocami leśnymi, pomarańcza
Olej rzepakowy, Cynamon, Erytrytol, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), JAJA kurze, MIGDAŁY w płatkach, Ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Jagody, Maliny, Truskawki, Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 682 kJ/402 kcal |
Tłuszcz: 31,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,7 g |
Węglowodany: 10,8 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 19,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.