Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
Keto papryka faszerowana kurczakiem, boczkiem i serem żółtym, sos pomidorowy
Cebula biała, Erytrytol, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Czosnek, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Kurczak udko, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Natka pietruszki, Papryka czerwona, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 857 kJ/205 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 8,2 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 13,1 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.