Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
Keto placuszki brokułowe z orzechami włoskimi i wędzonym łososiem, dip chrzanowy, słupki warzyw
Kalarepa, Pieprz czarny, Sól, Brokuły, JAJA kurze, ORZECHY WŁOSKIE, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Jogurt grecki (ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 817 kJ/434 kcal |
Tłuszcz: 36,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,9 g |
Węglowodany: 14,4 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 20,2 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- jaja
- mleko
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.