Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
Keto racuszki skyrowe, masło orzechowe crunchy, śliwki karmelizowane
Olej rzepakowy, Erytrytol, Mąka kokosowa, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Skyr (MLEKO, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus i Lactobacillus bulgaricus), Soda oczyszczona, JAJA kurze, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Mięta, Cynamon, Sok z cytryny, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 609 kJ/623 kcal |
Tłuszcz: 42,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g |
Węglowodany: 21,5 g w tym cukry: 14,2 g |
Błonnik: 8,6 g |
Białko: 34,5 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.