Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Less Gluten
Keto rolada serowa z mięsem mielonym, salsa pomidorowa z awokado, świeże warzywa
Kalarepa, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Sok z limonki świeżo wyciskany, Kolendra, Awokado Hass, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Cebula czerwona, ORZECHY WŁOSKIE, Ogórek zielony, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Karkówka wieprzowa, Pieczarki, Cebula biała, Papryka czerwona, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Czosnek, Wieprzowina, Sól, Pieprz czarny, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 792 kJ/189 kcal |
Tłuszcz: 14,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 4,5 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 13,4 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.