Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
Keto sałatka cobb z kurczakiem, niebieskim serem pleśniowym, jajkiem, awokado, sos winegret
Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Sałata rzymska mini, Pomidorki daktylowe, Tymianek, Sól, Papryka słodka, Awokado Hass, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Chili, JAJA kurze, Cebula czerwona, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 835 kJ/200 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 3,3 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 13,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.