Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Keto sałatka gyros z kapustą pekińską
Cebula czerwona, Kurczak (pierś), Papryka czerwona, Ogórek konserwowy (zawiera GORCZYCĘ), Czosnek, Tymianek, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kapusta pekińska, Kmin rzymski, Imbir, Kukurydza, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Czosnek, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 424 kJ/101 kcal |
Tłuszcz: 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 6,7 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 5,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.