Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
Keto sałatka z grillowanym serem halloumi, pieczona cukinią, pomidorkami, prażonymi nasionami, sos winegret
Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Dynia pestki, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Pomidorki daktylowe, Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 986 kJ/236 kcal |
Tłuszcz: 20,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g |
Węglowodany: 3,8 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.