Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Keto sałatka z grillowanym serem halloumi, pomidorkami i prażonymi migdałami, szpinakiem, czerwoną cebulą, sos winegret
Cebula czerwona, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), MIGDAŁY w płatkach, Pomidorki daktylowe, Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 259 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 25,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,6 g |
Węglowodany: 6,5 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.