Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star
  • Less Gluten

Keto sałatka z kiełbasą pepperoni, salami, oliwkami i parmezanem, balsamico

Pomidorki daktylowe, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazowy), Kiełbasa pepperoni (zawiera SOJĘ), Rukola, Salami, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Sok z cytryny, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
655 kJ/157 kcal
Tłuszcz: 13,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g
Węglowodany: 1,8 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 7,2 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: