Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star
  • Less Gluten

Keto sałatka z kiełbasą pepperoni, salami, oliwkami i parmezanem, balsamico

Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Kiełbasa pepperoni (zawiera SOJĘ), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pomidorki daktylowe, Rukola, Salami, Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
688 kJ/164 kcal
Tłuszcz: 14,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 7,5 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: