Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Less Gluten
Keto sałatka z kiełbasą pepperoni, salami, oliwkami i parmezanem, balsamico
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Kiełbasa pepperoni (zawiera SOJĘ), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pomidorki daktylowe, Rukola, Salami, Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 688 kJ/164 kcal |
Tłuszcz: 14,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 2,0 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 7,5 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.