Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
-
Less Gluten
Keto śledzik w śmietanie ze szczypiorkiem, ogórek kiszony
Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Śledzie wiejskie (filety ze ŚLEDZIA atlantyckiego (Clupea harengus), cebula marynowana, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy), Cebula, Erytrytol, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pieprz czarny, Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Szczypiorek, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 445 kJ/106 kcal |
Tłuszcz: 8,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 4,0 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.