Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
-
Less Gluten
Keto śniadanie: Frankfurterki, jajko sadzone, keczonez, świeże warzywa
Frankfurterki wieprzowe (zawiera DWUTLENEK SIARKI, MLEKO i GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Papryka czerwona, Roszponka, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 181 kJ/282 kcal |
Tłuszcz: 24,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 3,1 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.