Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star
  • Less Gluten

Keto spaghetti bolognese z warzywnym makaronem i parmezanem, świeże liście szpinaku z orzechami włoskimi, sos balsamiczny

Cukinia, Wołowina, Wieprzowina, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak baby, Woda, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, ORZECHY WŁOSKIE, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), SELER naciowy, Bazylia, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Keto syrop klonowy (woda, guma celulozowa, guma ksantanowa, aromaty, sól, kwas mlekowy, barwnik: karmel, sukraloza, sorbinian potasu, benzoesan sodu), Sok z cytryny, Oregano, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 300 kJ/311 kcal
Tłuszcz: 25,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 6,3 g
w tym cukry: 3,9 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 15,3 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • orzechy
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: